3,000+

won cases

200+

safisfied clients

19+

years of profession
We would argue they are the result of our rigorous work and juristic logic, our principles and tenacity in pursuing the victory for each client and each case

But we better let you see what our clients say about us

Lucram cu Cabinetul doamnei Gheorghiu din 2010. De atunci ne ofera consultanta in probleme fiscale, de resurse umane si in raporturile cu autoritatile publice. Spre satisfactia companiei noastre si spre mandria doamnei Gheorghiu, nu am pierdut niciun caz. Apreciem cel mai mult dedicatia aratata, simtul echilibrului in sfaturile acordate, solutiile oferite in multiplele probleme de fiscalitate ale companiei si spiritul practic de gasire in termen util a celor mai bune solutii.

MARIUS BARCEANU​​

Sonovision Romania

Gabriela Gabriela și colegii ei sunt partenerii noștri din 2014 și sunt de foarte mare ajutor și răspund la toate întrebările și preocupările noastre. A fost disponibila ori de câte ori am avut nevoie și a oferit servicii excelente, fiind foarte politicoasa și foarte profesionista. Mulțumesc încă o dată și recomand cu mare încredere serviciile ei !

Diana Dumitriu

GoDaddy Services Romania

Cu aproape 15 ani in urma am decis sa închei un contract de asistenta juridică nu cu avocați celebri, nu cu nume mari și scumpe ale Baroului iesean, ci cu o tânăra avocata, fără prea multă experiența, cu un aer juvenil, ușor firava dar cu temeinice cunoștințe profesionale, onesta, cerebrala, sigura și clară in exprimare și argumentare.

In toți acești ani tânăra avocata Gabriela Gheorghiu a muncit enorm și iată ca a ajuns sa-și multiplice clienții din portofoliu, sa conducă propria Casa de avocatura și sa ofere la rându-i șanse și oportunități tinerilor juriști sau avocați care aleg sa profeseze in România.

Fără frica vorbelor mari, apreciez ca aceasta performanta ascensiune se datorează capacității profesionale absolut remarcabile, tenacității, perseverentei, sincerității și, de ce nu, pasiunii și entuziasmului profesional al – încă – tinerei avocate Gabriela Gheorghiu.

Ma bucur nespus de mult de parcursul și realizările personale și profesionale ale Doamnei Avocat, ma bucur ca toate calitatile sale i-au permis sa câștige in Instanțe prin soluții inteligente, inventive și inedite, toate acestea in contextul amalgamului haotic al celor peste 10000 de legi din România!

Sunt absolut convins ca in virtutea acestor calități și cu aceste rezultate evoluția ascendenta a avocatei Gabriela Gheorghiu va continua și in următoarele decenii .

PAUL BUTNARIU​

Președintele Camerei de Comert și Industrie Iasi​

In urma a 4 ani de colaborare cu dna. Avocat Gabriela Gheorghiu, pot afirma cu temei că are o bună pregătire profesională atât în domeniul juridic, cât și în cel economic, ceea ce mi se pare a fi esențial pentru un avocat specializat în Dreptul comercial și contencios administrativ. De-a lungul colaborării, Dna. Av. Gheorghiu a soluționat cu succes dosare/cauze de complexitate ridicată, unele cu instituții importante ale statului,  cauze la care, sinceră să fiu, inițial nu mi-am făcut mari speranțe 🙂. Apreciez la dna. Avocat,  pe lângă profesionalism și capacitatea mare de muncă,  popularitatea și simtul umorului 😉.

Am remarcat,  în același timp, echipa de tineri avocați de care s-a înconjurat,  avocați bine pregătiți profesional, foarte muncitori și interesați să progreseze în domeniul lor de activitate.

Cred ca, pe ramura dreptului civil, comercial și de contencios administrativ, dna. Av.  Gheorghiu, împreună cu tânăra echipă  de avocați, alcătuiesc unul din cele mai bune  Cabinete de Avocatură din Iași și chiar din țară.

MIRELA BOCIAR​

TAGCM DUNAREA GALATI

Am gasit la Dna avocat Gheorghiu exact ceea ce aveam nevoie pentru un start-up corect si corespunzator unui business sanatos si corect.Aici ma refer la promptitudine, profesionalism, siguranta si nu in ultimul rand transparenta si corectitudine. Apelez mereu la Casa de Avocatura Gheorghiu pentru orice problema iar rezolvarea nu a intarziat niciodata sa apara. Îi multumesc pe aceasta cale dnei avocat Gabriela Gheorghiu pentru tot sprijinul oferit, Marius Bondar, ESB Investment

Marius Bondar

ESB Investment

7 ani de colaborare care se pot traduce prin solutionarea cu succes a tuturor problemelor juridice. Iar succesul ar putea fi rezumat prin profesionalismul dnei avocat, prin stapanirea perfecta, la detaliu, a legislatiei atat in domeniu comercial cat si contencios-administrativ. 

Un avocat foarte bun, care te tine la curent cu majoritatea modificarilor legislative care ne impacteaza activitatea oferindu-ne informatii utile.O recomand ca fiind un garant al reusitei.

Dragos Georgescu

PROCONSTRIND GALATI

Colaborăm cu d-na avocat de mai bine de 10 ani pe diverse spețe ce țin de domeniul comercial, fiscalitate și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești.

Am reușit să găsim in dumneaei un profesionist dispus să asculte și să înțeleagă punctul nostru de vedere și să ofere opinii fundamentate, răspunsuri prompte și soluții precise și complete pentru rezolvarea situațiilor. Spiritul justițiar, abordare echilibrată și din multiple perspective asupra situațiilor, precum și capacitatea analitică de care a dat mereu dovadă au condus întotdeauna la identificarea unor soluții creative și relevante pentru spețele in care i-am solicitat ajutorul.

Discreția, precum și principiile de lucru ale dumneaei sunt motive în plus pentru care considerăm că această colaboare este una de succes. Experiențele avute impreuna au fost mereu pozitive și suntem convinși că mereu va da dovada de implicare și profesionalism.

Iulia Gavriluta

KMW SYSTEMS IASI

Ca jurnalist am auzit multe persoane influente vorbind laudative despre avocat Gabriela Gheorghiu. Asa ca atunci cind am avut nevoie de un avocat bun am apelat la Gabriela. Iar de la prima întalnire mi-a confirmat convingerea că este intr-adevar cel mai bun aliat posibil în instanță.

Aurel Dobasu

Iasi

Ma numesc Bors Ioan Eugen, de profesie inginer si istoric, conduc o firma de constructii specializata in lucrari de consolidare si restaurare a monumentelor istorice. Incepand cu luna iunie 2016, am avut nesansa sa fiu controlat de functionarii de la ANAF timp de sase luni, iar la finalul controlului mi s-a imputat o suma imensa si mi s-a dat timp doar de 2 săptămâni sa platesc ! In timpul controlului mi s-au incalcat multe drepturi fundamentale, culminand cu faptul ca nu am putut sa ma apar intr-o instanta din Romania si sa-mi dovedesc nevinovatia inainte de a plati integral prejudiciul. Atunci, am avut sansa si norocul sa descopar un om, in adevaratul sens al cuvantului, in persoana doamnei avocat Gheorghiu Gabriela. Solidara cu necazul meu, doamna avocat a declansat o adevarata lupta cu acest sistem ticalosit, reusind sa salvez firma, locurile de munca, precum si viitorul familiei mele. Am trecut printr-o procedura de insolventa, apoi in cea de reorganizare si acum astept raspunsul instantelor judecatoresti pentru iesirea din insolventa.

Se spune ca Bunul Dumnezeu face minuni prin oameni. In cazul meu, fara sa exagerez, omul pe care Dumnezeu l-a scos in calea mea a fost doamna Gheorghiu Gabriela. Imi este greu sa-mi gasesc cuvintele de multumire pe care Domnia Sa le merita cu adevarat. Va multumesc din suflet distinsa doamna!

Ioan Eugen Bors

CONBAS ROMAN