Expertiza

Societăți comerciale și companii multinaționale

Dreptul societar, deși usor marginalizat legislativ o dată cu apariția noilor coduri civil și de procedură civilă, continuă să fie un domeniu important, absolut necesar pentru o viziune unitara asupra problematicii mediului economic.

Asigurăm permanent consultanță juridică în materia înființării și modificării societăților comerciale, a funcționării acestora, fie ele societati pe acțiuni sau cu raspundere limitata, dar și a dizolvării și lichidării lor. Tranzactiile cu acțiuni și parti sociale și protecția actionarilor constituie un capitol special de interes pentru echipa noastră.

Cabinetul asigură asistență juridică permanentă pentru mai multe companii multinaționale, rezolvând toate problemele juridice curente ale acestora, dar si litigiile care apar în mod inerent.

Am gasit la Dna avocat Gheorghiu exact ceea ce aveam nevoie pentru un start-up corect si corespunzator unui business sanatos si corect.Aici ma refer la promptitudine, profesionalism, siguranta si nu in ultimul rand transparenta si corectitudine. Apelez mereu la Casa de Avocatura Gheorghiu pentru orice problema iar rezolvarea nu a intarziat niciodata sa apara. Îi multumesc pe aceasta cale dnei avocat Gabriela Gheorghiu pentru tot sprijinul oferit, Marius Bondar, ESB Investment

Marius Bondar

ESB Investment

articole noi în Societăți comerciale și companii multinaționale