Expertiza

Recuperări de creanțe

Recuperările de creanțe reprezintă un al doilea domeniu în care cabinetul nostru desfășoară constant un volum mare de activitate, cunoștințele economice ale titularului permițând înțelegerea aprofundată a problematicii specifice raporturilor juridice dintre profesioniști.

Suntem adeptii contractelor bine scrise și bine executate, dar derularea unui contract poate duce partenerii contractuali în impasuri generate de cauze diverse, de la probleme de calitate la probleme pur financiare, care necesita în final proceduri de recuperari de creante.

De-a lungul timpului am finalizat cu succes mai mult de 700 de litigii de recuperări de creanțe.

Colaborăm cu d-na avocat de mai bine de 10 ani pe diverse spețe ce țin de domeniul comercial, fiscalitate și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești.

Am reușit să găsim in dumneaei un profesionist dispus să asculte și să înțeleagă punctul nostru de vedere și să ofere opinii fundamentate, răspunsuri prompte și soluții precise și complete pentru rezolvarea situațiilor. Spiritul justițiar, abordare echilibrată și din multiple perspective asupra situațiilor, precum și capacitatea analitică de care a dat mereu dovadă au condus întotdeauna la identificarea unor soluții creative și relevante pentru spețele in care i-am solicitat ajutorul.

Discreția, precum și principiile de lucru ale dumneaei sunt motive în plus pentru care considerăm că această colaboare este una de succes. Experiențele avute impreuna au fost mereu pozitive și suntem convinși că mereu va da dovada de implicare și profesionalism.

Iulia Gavriluta

KMW SYSTEMS IASI

articole noi în Recuperări de creanțe