Expertiza

Proceduri execuționale

Fiind o finalizare naturală a recuperărilor de creanțe, executarea silită civilă, derulată deopotrivă pe vechiul ori pe noul Cod de Procedură Civilă, reprezintă un domeniu familiar de activitate.

Asigurăm în mod constant reprezentare juridică pentru creditori în dosarele de executare silită, în vederea apărării intereselor acestora și a asigurării unei recuperări cât mai grabnice, dar și în procent cât mai mare a creanțelor acestora.

Gestionăm în prezent aproximativ 100 dosare de executare silită.

Colaborăm cu d-na avocat de mai bine de 10 ani pe diverse spețe ce țin de domeniul comercial, fiscalitate și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești.

Am reușit să găsim in dumneaei un profesionist dispus să asculte și să înțeleagă punctul nostru de vedere și să ofere opinii fundamentate, răspunsuri prompte și soluții precise și complete pentru rezolvarea situațiilor. Spiritul justițiar, abordare echilibrată și din multiple perspective asupra situațiilor, precum și capacitatea analitică de care a dat mereu dovadă au condus întotdeauna la identificarea unor soluții creative și relevante pentru spețele in care i-am solicitat ajutorul.

Discreția, precum și principiile de lucru ale dumneaei sunt motive în plus pentru care considerăm că această colaboare este una de succes. Experiențele avute impreuna au fost mereu pozitive și suntem convinși că mereu va da dovada de implicare și profesionalism.

Iulia Gavriluta

KMW SYSTEMS IASI

articole noi în Proceduri execuționale