Expertiza

Fiscalitate

Am derulat în permanentă, încă din anul 2000, consultanță pentru probleme fiscale diverse cu privire la TVA, impozit pe profit, impozit pe veniturile nerezidenților, impozit pe venit, contribuții sociale, prețuri de transfer, impozite și taxe locale.

Fiscalitatea este în permanenta avuta în vedere de echipa noastră în consultanta oferita în orice alte domenii ale dreptului, impactul fiscal al oricaror opțiuni de afaceri fiind de neignorat pentru orice companie diligenta.

Asigurăm asistentă juridică pentru contribuabili în etapa de inspectie fiscala, procedura prealabila administrativa și litigii fiscale, dacă se impune.

Asiguram de asemenea consultanta pentru derularea procedurii de esalonare la plata a creantelor fiscale, aceasta constituind, conform experientelor anterioare ale clientilor noștri, o maniera simpla și sigură de a asigura continuitatea și stabilitatea afacerii după un control fiscal ce a stabilit sume importante de plata, a caror achitare instantanee ar însemna destabilizarea companiei.

Avem pe rolul instantelor un număr mare de litigii fiscale ce au ca obiect contestarea de rapoarte de inspecție fiscală întocmite fie de Agenția Naționala de Administrare Fiscala, prin organele sale teritoriale, fie de autoritățile publice fiscale locale.

Lucram cu Cabinetul doamnei Gheorghiu din 2010. De atunci ne ofera consultanta in probleme fiscale, de resurse umane si in raporturile cu autoritatile publice. Spre satisfactia companiei noastre si spre mandria doamnei Gheorghiu, nu am pierdut niciun caz. Apreciem cel mai mult dedicatia aratata, simtul echilibrului in sfaturile acordate, solutiile oferite in multiplele probleme de fiscalitate ale companiei si spiritul practic de gasire in termen util a celor mai bune solutii.

MARIUS BARCEANU​​

Sonovision Romania

Ma numesc Bors Ioan Eugen, de profesie inginer si istoric, conduc o firma de constructii specializata in lucrari de consolidare si restaurare a monumentelor istorice. Incepand cu luna iunie 2016, am avut nesansa sa fiu controlat de functionarii de la ANAF timp de sase luni, iar la finalul controlului mi s-a imputat o suma imensa si mi s-a dat timp doar de 2 săptămâni sa platesc ! In timpul controlului mi s-au incalcat multe drepturi fundamentale, culminand cu faptul ca nu am putut sa ma apar intr-o instanta din Romania si sa-mi dovedesc nevinovatia inainte de a plati integral prejudiciul. Atunci, am avut sansa si norocul sa descopar un om, in adevaratul sens al cuvantului, in persoana doamnei avocat Gheorghiu Gabriela. Solidara cu necazul meu, doamna avocat a declansat o adevarata lupta cu acest sistem ticalosit, reusind sa salvez firma, locurile de munca, precum si viitorul familiei mele. Am trecut printr-o procedura de insolventa, apoi in cea de reorganizare si acum astept raspunsul instantelor judecatoresti pentru iesirea din insolventa.

Se spune ca Bunul Dumnezeu face minuni prin oameni. In cazul meu, fara sa exagerez, omul pe care Dumnezeu l-a scos in calea mea a fost doamna Gheorghiu Gabriela. Imi este greu sa-mi gasesc cuvintele de multumire pe care Domnia Sa le merita cu adevarat. Va multumesc din suflet distinsa doamna!

Ioan Eugen Bors

CONBAS ROMAN

articole noi în fiscalitate