Expertiza

Contracte FIDIC

Suntem una dintre putinele echipe de avocați din Romania cu experiența extensiva în materia executarii contractelor de tip FIDIC.

Din anul 2007 și pana în prezent am lucrat în permanenta în consultanta în derularea contractelor FIDIC și în litigii derivate din contracte FIDIC, contracte incheiate în materia executiei de lucrări de construcții la monumente istorice, construcții civile simple sau lucrări de reabilitare / extindere pentru companii de apa.

Imbinarea corecta a prevederilor contractelor FIDIC cu legislatia achizitiilor publice și cu cea a contenciosului administrativ a fost drept urmare o preocupare constanta a echipei noastre, mai ales în contextul frecventelor modificari ale legislatiei din materie.

In urma a 4 ani de colaborare cu dna. Avocat Gabriela Gheorghiu, pot afirma cu temei că are o bună pregătire profesională atât în domeniul juridic, cât și în cel economic, ceea ce mi se pare a fi esențial pentru un avocat specializat în Dreptul comercial și contencios administrativ. De-a lungul colaborării, Dna. Av. Gheorghiu a soluționat cu succes dosare/cauze de complexitate ridicată, unele cu instituții importante ale statului,  cauze la care, sinceră să fiu, inițial nu mi-am făcut mari speranțe 🙂. Apreciez la dna. Avocat,  pe lângă profesionalism și capacitatea mare de muncă,  popularitatea și simtul umorului 😉.

Am remarcat,  în același timp, echipa de tineri avocați de care s-a înconjurat,  avocați bine pregătiți profesional, foarte muncitori și interesați să progreseze în domeniul lor de activitate.

Cred ca, pe ramura dreptului civil, comercial și de contencios administrativ, dna. Av.  Gheorghiu, împreună cu tânăra echipă  de avocați, alcătuiesc unul din cele mai bune  Cabinete de Avocatură din Iași și chiar din țară.

MIRELA BOCIAR​

TAGCM DUNAREA GALATI

articole noi în Contracte FIDIC