Expertiza

Contencios administrativ

Materia contenciosului administrativ reprezintă deopotrivă un domeniu de activitate curentă a cabinetului, actele administrative și a efectului lor asupra companiilor fiind o problemă inevitabilă în mediul economic actual.

Drept urmare asigurăm asistență juridică în materia procedurilor prealabile și în fața instanțelor de judecată în litigiile privind anularea actelor administrative nelegale.

In urma a 4 ani de colaborare cu dna. Avocat Gabriela Gheorghiu, pot afirma cu temei că are o bună pregătire profesională atât în domeniul juridic, cât și în cel economic, ceea ce mi se pare a fi esențial pentru un avocat specializat în Dreptul comercial și contencios administrativ. De-a lungul colaborării, Dna. Av. Gheorghiu a soluționat cu succes dosare/cauze de complexitate ridicată, unele cu instituții importante ale statului,  cauze la care, sinceră să fiu, inițial nu mi-am făcut mari speranțe 🙂. Apreciez la dna. Avocat,  pe lângă profesionalism și capacitatea mare de muncă,  popularitatea și simtul umorului 😉.

Am remarcat,  în același timp, echipa de tineri avocați de care s-a înconjurat,  avocați bine pregătiți profesional, foarte muncitori și interesați să progreseze în domeniul lor de activitate.

Cred ca, pe ramura dreptului civil, comercial și de contencios administrativ, dna. Av.  Gheorghiu, împreună cu tânăra echipă  de avocați, alcătuiesc unul din cele mai bune  Cabinete de Avocatură din Iași și chiar din țară.

MIRELA BOCIAR​

TAGCM DUNAREA GALATI

articole noi în Contencios administrativ