Expertiza

Achiziții publice

Avem o experință amplă în materie, acumulată prin formularea de numeroase contestații în numele firmelor private în cadrul procedurii propriu zise de achiziție publica, mai ales în ceea ce privește atribuirea contractelor de execuție de lucrări.

La fel de frecvent asiguram consultanta pe durata executiei contractelor de achiziție publica în vederea optimizarii rezultatelor acestora pentru clientii noștri, executanti privati .

Asiguram asistenta și reprezentare juridica în acțiuni judiciare menite a rezolva litigiile născute în executarea contractelor de achiziție publică (contestații la documentele constatatoare, contestații la perceperea de penalități de către autoritatea contractantă, litigii privind receptia lucrărilor, recuperări de creanțe rezultate din achiziții publice).

7 ani de colaborare care se pot traduce prin solutionarea cu succes a tuturor problemelor juridice. Iar succesul ar putea fi rezumat prin profesionalismul dnei avocat, prin stapanirea perfecta, la detaliu, a legislatiei atat in domeniu comercial cat si contencios-administrativ. 

Un avocat foarte bun, care te tine la curent cu majoritatea modificarilor legislative care ne impacteaza activitatea oferindu-ne informatii utile.O recomand ca fiind un garant al reusitei.

Dragos Georgescu

PROCONSTRIND GALATI

Cu aproape 15 ani in urma am decis sa închei un contract de asistenta juridică nu cu avocați celebri, nu cu nume mari și scumpe ale Baroului iesean, ci cu o tânăra avocata, fără prea multă experiența, cu un aer juvenil, ușor firava dar cu temeinice cunoștințe profesionale, onesta, cerebrala, sigura și clară in exprimare și argumentare.

In toți acești ani tânăra avocata Gabriela Gheorghiu a muncit enorm și iată ca a ajuns sa-și multiplice clienții din portofoliu, sa conducă propria Casa de avocatura și sa ofere la rându-i șanse și oportunități tinerilor juriști sau avocați care aleg sa profeseze in România.

Fără frica vorbelor mari, apreciez ca aceasta performanta ascensiune se datorează capacității profesionale absolut remarcabile, tenacității, perseverentei, sincerității și, de ce nu, pasiunii și entuziasmului profesional al – încă – tinerei avocate Gabriela Gheorghiu.

Ma bucur nespus de mult de parcursul și realizările personale și profesionale ale Doamnei Avocat, ma bucur ca toate calitatile sale i-au permis sa câștige in Instanțe prin soluții inteligente, inventive și inedite, toate acestea in contextul amalgamului haotic al celor peste 10000 de legi din România!

Sunt absolut convins ca in virtutea acestor calități și cu aceste rezultate evoluția ascendenta a avocatei Gabriela Gheorghiu va continua și in următoarele decenii .

PAUL BUTNARIU​

Președintele Camerei de Comert și Industrie Iasi​

articole noi în Achiziții publice